Op de laatste zondag van oktober vanaf 17.00 uur is er op begraafplaats Het Stille Hofje in Den Dolder een herdenkingsavond ‘Samen gedenken in warmte en licht’. In 2021 op zondag 31 oktober met als thema ‘WARMTE’.

Bericht voor bezoekers!
Opschoon dag 27 november. Op zaterdag 27 nov. is het grote bladharkdag. Zoveel mogelijk vrijwilligers komen werken om al het gevallen herfstblad bijeen te harken.


Tijdens het harken wordt ook de begraafplaats opgeschoond. Dit betekent dat alles wat achter, voor of terzijde naast het graf/urnen vak staat zal worden meegenomen. Lege potjes, bakjes, glazen vazen, verlepte plantjes enz. Deze zullen dan gelijk verzameld worden. Tot 27 nov. heeft u de tijd om dit overtollige goed weg te halen.

Welkom bij deze samenkomst met muziek, woord, warmte en licht!

De muziek wordt verzorgd door de muziekvereniging dr. Engelhard uit Den Dolder.

Kunstenaars van Loods21 uit Den Dolder plaatsen elk jaar een nieuw gedenkmonument om alle dierbaren die gestorven zijn te kunnen herdenken met elkaar èn op een persoonlijke manier. Overzicht van alle monumenten op de website van Loods21.

De organisatie is in handen van Mariëtta van den Haak:
Tel 030 2290636 / 0612181602
Email: mariettavdhaak@hotmail.com